U zocht op: hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Carlens

Nieuwlandlaan 21 -3200Aarschot

HOUTHANDEL CARLENS: EEN HART VOOR HOUT!

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.

Zagerij En Houthandel De Motte

Mottestraat 20 -3200Aarschot

De Motte nv is een houtzagerij die gespecialiseerd is in het zagen van Beuk, Eik en Es op bool. Maar ook andere boomsoorten zagen wij voor u.

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Nordicconstruct

Diestse Steenweg 93 -3200Aarschot

Bij Nordicconstruct krijgt de samenwerking met de klant en de tevredenheid van de klant de hoogste prioriteit. Met deze eigenschappen en een hoop doorzettingsvermogen garanderen we zowel een hoge klanttevredenheid als een vlotte samenwerking.

Inca Consult

Kleine Mechelsebaan 52 -3200Aarschot

We zorgen voor de levering en installatie van hard- en software oplossingen en voorzien een ervaren consultancy team. INCA organiseert op regelmatige basis workshops voor IT-gebruikers.

Wyvaco

Schaluin 12 -3200Aarschot

Coblo produces quality plywood Coblo nv multiplex,beuk,populier,robusta,technoply,sperrholz,plywood,construction,design,buche,pappel

Quadro Inlijstatelier En Galerie

Liersesteenweg 64 -3200Aarschot

Alle inlijstingen op maat - groot assortiment standaardkaders in hout en aluminium - Kunstreproducties - originele kunst - ophangsystemen - kunstrestauraties

Aerts Raf

Houwaartseweg 61 -3200Aarschot

Hypor Belgium

Th. De Beckerstraat 24 -3200Aarschot

Hypor België is onderdeel van de Hyvar Select Group. Hyvar Select werd in 1987 opgericht door Dhr. Kris Lauwerysen en verdeelt in exclusiviteit Hypor genetica over het ganse Belgische grondgebied.

Infinimmo

Nieuwrodese Steenweg 21 -3200Aarschot

De Wijngaert

Vorsenzang 13 -3200Aarschot

de Wyngaert De Wyngaert BVBA staat voor meer dan 45 jaar gedegen vakmanschap en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en de vervaardiging van keukens op maat, in de inrichting van labo's en in binnenhuisinrichting. Daarnaast zijn we een

Cbd Projects

Martelarenstraat 16 -3200Aarschot

D-service

Nieuwlandlaan 47 -3200Aarschot

Bouw- En Constructiebedrijf Ve-ra-bo

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit is nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben populariteit gewonnen.

Ecobouw

Gaston Geenslaan 94 -3200Aarschot

V.d. Plastics

Nieuwlandlaan 25 -3200Aarschot

Kunststofmaterialen voor de bouw - isolatiematerialen( Styrodur-Rockwool-Isover-Eurothane-Marmox-Foamglas-... )

Meire En Zonen

Langdorpsesteenweg 20 -3200Aarschot

´t Soete Huys

Leuvensestraat 13 -3200Aarschot

Cosmetic And Cleaning Products

Nieuwlandlaan 107 -3200Aarschot

C&C verdeelt producten voor de sanitaire installaties. Op zoek naar een systeem voor het drogen van de handen na het toiletbezoek, of naar afvalbakken, luchtverfrissers, zeepverdelers, of andere aanverwante producten voor het sanitair?

Rotsvast

Nijverheidslaan 1 -3200Aarschot

Renier Natuursteen | skip/continue| __________________________________________________________________________________________________ Last update: 21-8-2007 | ©2002 Renier natuursteen | legal | design

Remmicom Packaging

Nieuwlandlaan 37 -3200Aarschot

Wij zijn reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het BEDRUKKEN van VLAKKARTON en het verwerken ervan tot VOUWDOZEN.

Trim Electronics

Langdorpsesteenweg 63 -3200Aarschot

Huis Ingelberts

Bogaardenstraat 19 -3200Aarschot

Garden Center Aarschot

Diestse Steenweg 80 -3200Aarschot

Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken.

Tops@home

Leuvensesteenweg 59-61 -3200Aarschot

Tapiroe

Leuvensesteenweg 48 -3200Aarschot

Tapiroe - tapijten, vloerbekleding, parket, wandtapijten oosterse decoratie, eigen plaatsingsdienst, die fegno, karelia, marty, quickstep, desso, louis de poortere, lano, forbo krommenie, novilon, marmoleum, artoleum, sommer, dlw linoleum, wools of n

D.s.v.

Ter Heidelaan 69 -3200Aarschot

DSV is een algemeen bouwbedrijf en richt zicht zowel tot openbare besturen als tot klanten uit de industrie. DSV voert werken uit in de wegenbouw en doet aan nieuwbouw en renovatie van gebouwen.

Elsen Traktor

Nieuwlandlaan 13 -3200Aarschot

De verdeling en onderhoud van landbouwmachines, tractoren, aannemersmachines & grondverzetmachines behoren tot de kernactiviteiten van Elsen Traktors uit Aarschot (Vlaams-Brabant).

Teakland

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Teakland home & garden waresEen compleet aanbod aan tuinmeubelen en tuinsets op maat. Verschillende topmerken aan de aantrekkelijkste prijzen! Verras jezelf en je gasten in stijl!

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.