U zocht op: hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Houthandel Driekoningen

Bruggestraat 130 -8730Beernem

Houthandel Driekoningen is een familiale onderneming met een zeer klantgerichte aanpak: onze uitgebreide stocks zijn de basis waaruit geput kan worden om uw specifieke wensen te realiseren.

Houthandel Vandenbroucke

Noendreef 1 A -8730Beernem

Vandenbroucke Houdhandel Vandenbroucke plafonds,hout,wanden,laminaat,planken,vloeren,kasten op maat,deuren

Kopelino

Sint-jorisstraat 100 -8730Beernem

Dressed Room

Sijselestraat 62 -8730Oedelem

DressedROOM helpt u bij het verwezenlijken van tijdloze sfeer in alle harmonie en extraaandacht voor de identiteit van het interieur, exterieur of de totale woning.Alle werken worden door ons persoonlijk uitgevoerd.

Blonduyn

Sijselestraat 48 -8730Beernem

Vandenberghe

Industriepark 17 -8730Beernem

Wij zijn een familiebedrijf dat reeds meer dan 25 jaar ervaring heeft in alle schrijnwerken zowel binnen als buitenschrijnwerk.

Adv-reniwood

Sint-jorisstraat 85 -8730Beernem

Lemahieu Trade Company

Oude Vaartstraat 4 -8730Beernem

Site van Lemahieu uit Beernem (Belgie), belangrijke verwerker van piepschuim (EPS, EPP, EPE). Welkom bij Lemahieu lemahieu,eps,epp,epe,expandeerbaar,polystyreen,polypropyleen,polyethyleen,geexpandeerd,piepschuim,isomo,styrofoam,frigolit,schuimstof,pa

Bouwcon

Sint-jorisstraat 126 -8730Beernem

Lemahieu H.k.

Oude Vaartstraat 4 -8730Beernem

Lemahieu uit Beernem (Belgie), belangrijke verwerker van piepschuim (EPS, EPP, EPE). Welkom bij Lemahieu lemahieu,eps,epp,epe,expandeerbaar,polystyreen,polypropyleen,polyethyleen,geexpandeerd,piepschuim,isomo,styrofoam,frigolit,schuimstof

Bouwspecialiteiten Tamsin

Danegemstraat 29 -8730Beernem

Tamsin, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in keramische vloeren, mozadeken, faiencen, natuursteen en maatwerk in keramiek. Eigen plaatsingsdienst voor kwalitatieve afwerking! Bezoek onze toonzaal.