U zocht op: houten poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Lenaerts Schrijnwerkerij

Rijmenamseweg 171 -2820Bonheiden

Schrijnwerkerij Lenaerts, houten opritpoorten op maat gemaakt. Geen seriewerk, maar een ambachtelijk en vakkundig op maat gemaakte poort die levenslang meegaat.

Wood Secrets

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Wood Secrets is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hardhouten poorten en eiken bijgebouwen.Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op wat te letten bij het uitwerken van uw project.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Verhofstede Hout

Veldstraat 365 -9140Temse

Hout-Idee Verhofstede is een familiebedrijf dat meedenkt en meevoelt met zijn klanten. Ons bedrijf lost uw vragen op en begeleidt u bij uw keuze.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Dyckmans Tim

Boutersemdreef 21 -2240Zandhoven

Dyckmans realiseert reeds meerdere jaren stijlvolle ramen, deuren en veranda`s in hout, waarbij speciale aandacht gaat naar de optimale integratie tussen woning en tuin. Wij ontwerpen en bouwen veranda`s, ramen, deuren, enzovoort.

De Peuter Guy

Lerenveld 34 -2547Lint

In ons eigen atelier maken wij tevens alle maatwerk voor uw tuin- en buitenschrijnwerk. Samen met u geven we uw wensen vorm.

Groep D

Londerzeelsesteenweg 34 -1861Meise

De Gevelgroep neemt de volledige zorg voor buitenmuren over van bouwers en verbouwers. Zo kan jij duurzaam en comfortabel wonen.

Safety Fence

Puursesteenweg(bor) 395 -2880Bornem

Bent u op zoek naar poorten in staal, aluminium of hout?Safety fence doet het allemaal voor u, met een professionele afwerking! Safety fence heeft de ervaring in huis om u de hoogstaande kwaliteit te bieden die u verwacht.

Bart Ceulemans Tuinwerken

Park Diamant 13 -2590Berlaar

Zit u met vragen over het gebruik van bepaalde materialen voor de aanleg van uw tuin, terras, oprit, zwembad,… ?Aarzel dan niet om ons te contacteren

Finestra

Bisschoppenhoflaan 426-428 -2100Deurne

De tijd is aangebroken voor nieuwe ramen. Met de hulp van Finstral kunt u uw ramen controleren en zo nodig vervangen. Altijd eenvoudig, altijd snel en altijd perfect. Uw ramen zijn uw venster op het leven.

M-doors

Brechtsebaan 40 Unit 60 -2900Schoten

M-Doors heeft een jarenlange ervaring met residenti?le/industri?le sectionale poorten, rolluiken, rolhekken voor winkeltoepassing, schuifpoorten, zonnewering, alsook brandwerende rolluiken