U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Warpy J. P.

Parklaan 24 -2300Turnhout

Bouwen en verbouwen doe je met professioneel materieel. Dat vindt u bij Warpy JP nv in de grootste keuze. Met vakkundig advies en een optimale service.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Rowil Invest

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Herka

Kempenlaan 45 -2300Turnhout

Allitech Services

Plantijnstraat 1 -2300Turnhout

De naam ALLITECH is een samensmelting van Alle-Lift-Technieken / All-Lift-Technics.Services is de goede dienstverlening dat we aanbieden.Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren, onderhouden en ...

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Wijnen

Noord-brabantlaan 12 -2300Turnhout

Bent U op zoek naar professionele schoonmaakproducten, een mobiele raamwasinstallatie, een industriële of huishoudelijke stofzuiger? Wijnen beschikt over een volledig assortiment professionele schoonmaaktools voor elke professional.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Alterieur

Everdongenlaan 9 -2300Turnhout

Alterieur:Passie voor gietvloeren