U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Velden - Bouwmaterialen

Meerseweg 135c -2321Hoogstraten

Gedimat Van der Velden is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies.

A.c.t. Belgie

Sluiskensweg 8 -2321Hoogstraten

Welkom bij ACT ACT is gevestigd in het grensgebied van Belgie en Nederland. Hierdoor kunnen wij zowel de Belgische als de Nederlandse markt bedienen. ACT houdt zich bezig met het uitvoeren van heiwerken en het opvijzelen van verzakte bouwwerken. Door

Entrec

Riyadhstraat 32 -2321Meer

ENTREC is DE specialist op gebied van Tevopharm (Bosch/Klöckner Packaging) flow-packmachines. Onze kernwaarden zijn: technisch innovatief, professioneel deskundig, prijstechnisch concurrerend, flexibel bij maatwerk, betrouwbaar bij afspraken ...

Joosen - Godrie

Raamloopstraat 2 -2321Hoogstraten

Jacobs-pemen

Meerseweg 50 -2321Hoogstraten

Wij staan in voor ijzersterke betonvloeren, vloerisolatie & chapewerken.

Sprangers

John Lijsenstraat 49 -2321Hoogstraten

Sprangers ontwikkelt en commercialiseert Bouw- en Systeemprofielen voor buitenschrijnwerk die toepassing vinden in particuliere woningen, kantoorgebouwen, openbare gebouwen,... Zowel toegepast in nieuwbouw als bij renovaties.

Mibo Pietra

Zundertseweg 6 -2321Hoogstraten

Mibo´s steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen.

Martens Evenementen

Hoogeind 103 -2321Hoogstraten

Martens Evenementen Service verhuurt een uitgebreid assortiment tenten en feestmaterialen, geschikt voor tuinfeesten en communiefeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten én fuiven en festivals.