U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Wiljan Garage

Steenweg Op Turnhout 87 -2330Merksplas

Bremat Dealer de modernste volautomatische chape-oplegger. Exclusieve verdeler voor België. Chapemachines & toebehoren, verkoop, verhuur, onderhoud & herstelling. Maatwerk & service zijn u garantie.

Eelen

Turnhoutsebaan 106 -2460Kasterlee

Naast de verkoop en verhuur van bouwmachines en gereedschappen, kunnen we ook instaan voor machineonderhoud en –reparatie.

Warpy J. P.

Parklaan 24 -2300Turnhout

Bouwen en verbouwen doe je met professioneel materieel. Dat vindt u bij Warpy JP nv in de grootste keuze. Met vakkundig advies en een optimale service.

Elboka

Retiesebaan 171 -2460Kasterlee

kwaliteit en service in de wegenbouw. 30 jaar ervaring. Voor ieder werk de juiste machine. Ervaren en gemotiveerd personeel. grondwerken, nivelleringswerken, tuinaanleg, aanleg van sportterreinen en paardenpistes

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Mees

Retiesebaan 254 -2460Kasterlee

U kan vandaag bij Mees bvba terecht voor grond- & graafwerken, afbraakwerken, funderingstechnieken (onderschoeiingen/berlinerwanden/micropalen/grondankers), zeefwerken, klinkerwerken en rioleringswerken. Machineverhuur grondverzetmachines.