U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vanbo

Herenthoutsesteenweg 45 -2560Nijlen

Als geregistreerd aannemer ruwbouw hebben wij bijna twintig jaar ervaring met renovatie en nieuwbouw van eengezinswoningen, villa's en appartementen.Om kosten te besparen beslissen heel wat mensen de handen uit de mouwen te st

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Papyrus

Bouwelsesteenweg 177 -2560Nijlen

The Cleaner

Bouwelsesteenweg 303 -2560Nijlen

Creamasters

Bouwelsesteenweg 190a -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een geschikte partner die van uw evenement een onvergetelijk succes maakt? Dan bent u bij P-Productions Rental & Events aan het juiste adres.

Proklom

Salvatorbaan(kessel) 16 -2560Nijlen

Nuyens Montage

Kontersland(bevel) 2 -2560Nijlen

Rgb

Industrielaan 2 -2560Nijlen

RGB specialiseert zich in alternatieve energiesystemen voorparticulieren en bedrijven. Wij garanderen een totaalservice,inclusief elektriciteit- en loodgieterijwerken.Zaakvoerders: Raf en Bart Geerts.

Tuin- En Hobbycenter Hens

Katerstraat 112 -2560Nijlen

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’, ‘Dier’, ‘Hobby’ en ‘Huis’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker ...

Apc

Broechemsesteenweg 283 -2560Nijlen

APC Pompen heeft een jarenlange ervaring met putboringen (boren van waterputten), plaatsing van afvalwaterpompen, kelderpompsystemen, regenwaterinstallaties en boren van warmtewisselaars.

A & C Verhuur

Bevelsesteenweg 40 C -2560Nijlen

Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf dat zowel losse materialen als ook volledige sets van A tot Z voor jou uitwerkt en of leverd.