U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Huurland

Wiedauwkaai 27 -9000Gent

Verhuring van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin. Meer dan 25000 verschillende artikelen onmiddellijk beschikbaar. 8 filialen in Oost- en West-Vlaanderen:

Tubb

Ledergemstraat 65 -9041Oostakker

Vip Steigerbouw is een bedrijf in volle expansie en richt zich volledig op industriële stellingbouw. Door innovatie en integratie van nieuwe technieken slaagt vip er in een veilige en service gerichte oplossing te bieden inzake stellingen.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Interparts

Noorwegenstraat 8 -9940Evergem

Interparts: Uw partner in grondverzetmateriaal Interparts: Uw partner in grondverzetmateriaal Sla navigatie over Franse versie Doosan Compactladers Minigraafmachines Graafmachines op rupsen Graafmachines op banden Wielladers Speciale toepassingen Ind