U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Ronac

Bouwelven 13 -2280Grobbendonk

Led verlichting voor truck & trailerElektrische onderdelenVerplichte artikelenToebehoren voor aanhangwagensTraditionele verlichtingMateriaal voor de werkplaats

Automation Europe

Timmermanslei 10a -2280Grobbendonk

Grobeton

Industrieterrein 24 -2280Grobbendonk

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Auria Solutions Belgium

Bouwelven 9 -2280Grobbendonk

Hersteller von Schallisolationen und akustischen Lösungen u. a. für die Automotive Industrie. Forschung und Entwicklung wird als hochentwickelter Dienstleistungsbereich betrieben, um dem Kunden individuelle Produkte anzubieten.

Acero-construct

Bannerlaan 44 -2280Grobbendonk

Acero Construct gelegen op het industrieterrein van Herentals is gespecialiseerd in poedercoaten van verschillende soorten metalen.

Hydroleaks

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekken in ondergrondse leidingen (zowel drinkwater, bluswater, industrieel water, vuil water als andere vloeibare stoffen).

Verwalt Bvba

Herentalse Steenweg 81 -2280Grobbendonk

Welkom op de website van Verwalt, reeds 40 jaar dé vakhandel in machines en toebehoren voor de bouw, industrie en tuin

A.d.t.

Vrijheidsstraat 1 -2280Grobbendonk

Adri Diamond Tools - Van Bommel Adri Diamond Tools,diamond,diamand,cuttery,bruting tools