U zocht op: industrieel reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Hemi

Rauwelkoven 87 -2440Geel

Uygun Mehmet

Sint-barbaraplein 4 -3550Heusden-zolder

Memtech biedt een deskundige service van bestelling tot levering met gratis offertedienst. Dit alles maakt van Memtech de leverancier bij uitstek voor industrieel onderhoud.

Marisa

Leuvenseweg 110 -3202Aarschot

bedrijven, overheidsinstanties en vzw’s blijven in een kraaknette omgeving achter dankzij de schoonmaakinterventies van poetsbedrijf Marisa. Ook particulieren die toe zijn aan een grote kuis of op het punt staan hun woonst te verkopenl

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Immo L & R

Meierij 19 -2260Westerlo

perfectie.bevolmaaktheid www.tenderfeelings.be " Luisteren naar mooie muziek Artikel details: De perfectie Tender Feelings, de zachte kant van het internet home over Tender Feelings archief contacteer ons RS zoeken: Home Leven Lezen Zien Proeven L

H&h

H. Hartlaan 15a -3980Tessenderlo

Montec

Heibaan 172 -2235Hulshout

Wanneer u op zoek bent naar goed gekwalificeerde riggers, lassers of monteurs staan wij voor u klaar. Wij beschikken over een ruim bestand vakmensen die in verschillende sectoren inzetbaar zijn.

V & D Techniek

Meldertsestraat 8 -3545Halen

V&D Techniek is een verfgroothandel voor leveranciers, professionals en vakmannen