U zocht op: industriele diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Merrem Et La Porte Collignon

J. Monnetlaan Z/n -1800Vilvoorde

Merrem & la Porte is een toonaangevende handelsonderneming met een breed producten- en diensten gamma voor industriële toepassing. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België bedienen wij de markt. Wij trachten zoveel mogelijk in te spelen op ...

Cargill R&d Centre Europe

Havenstraat 84 -1800Vilvoorde

Cargill is een internationale producent en leverancier van voedingsmiddelen, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten. Het bedrijf is in 1865 opgericht, en is in privébezit en heeft 131.000 werknemers in 66 landen. Cargill helpt kla

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Air Products

Willemsstraat (jan Frans) 100 -1800Vilvoorde

Air Products, toonaangevend leverancier van industriële gassen, bedient klanten wereldwijd in de technologie, energie, medische en industriële markten. Wij beschikken over een uniek portfolio aan diensten, oplossingen en producten.

Neovia Logistics Services International

Steenstraat 20 -1800Vilvoorde

Neovia is een wereldwijde, industriële logistiek bedrijf.

Rideaupress

Willemsstraat (jan Frans) 91 -1800Vilvoorde

Rideaupress is gespecialiseerd in raamdecoratie:nieuw, elektrisch gestuurd én reinigingmet eigen confectieatelier en eigen plaatsingsdienst.

Immo Dominique

Van Eyckstraat 43 -1800Vilvoorde

Met meer dan 20 jaar ervaring in het beheer van gebouwen in mede-eigendom en als immobiliën makelaar is Immo Dominique een gevestigde waarde in de regio Vlaams-Brabant en Brussel.