U zocht op: industriele diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dar Quicke Edward

Legeweg 299 -8200Sint-andries

Ruimdienst Quicke heeft ruim 50 jaar ervaring, en is een erkende OVAM-ophaler. Wij komen langs voor het ledigen van alle mogelijke putten. Zonder het opbreken van vloeren ontstopt en reinigt Ruimdienst Quicke afvoerbuizen, keukenafvoeren, enz ..

Buro B S

Doornstraat 400 -8200Brugge

IRBS staat voor deskundigheid in:Algemeen milieu- & bouwtechnisch adviesAdvies in veiligheidscoördinatie enbodemonderzoek - bodemsaneringAdvies over energieprestatieregelgevingExpertises in bouwkunde en milieuEnergieaudits.

Artdesign

Barrièrestraat 39 -8200Brugge

Immo Sint-michiel

Grasdreef 6 -8200Brugge

Wasserij Sint-Michiel is al decennia lang een trouwe partner van hotels en restaurants voor het industrieel reinigen van hun tafel- en bedlinnen. Ook bieden wij huurlinnen aan voor zowel restaurants als hotels.

Dekeyser Cleaning

Zandstraat 450 -8200Brugge

Al sinds 1954 staat het familiebedrijf Dekeyser paraat voor het ruimen en reinigen van beerputten, septische putten, regenwaterputten, vetputten, pompputten,

Aneca Services

Lieven Bauwensstraat 27 -8200Brugge

ANECA SERVICES nv is een dienstverlenend bedrijf. Bij ons kan je terecht voor de huur van allerhande matten, mops (zwabbers) voor de vloerreiniging en apparaten voor de hand- en toilethygiëne, alsook voor de reiniging van alle ameublement ...

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.