U zocht op: industriele elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Budts Rafelek Installaties

Wildersedreef 29 -1910Kampenhout

Algemene elektriciteit, elektrische installaties, parlofonie, videofonie, industriële elektriciteit, toegangscontrole, branddetectie, alarmsystemen.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

P-multitech

Lerenveld 1c -2547Lint

P-Multitech is specialist op het gebied van elektrische installaties voor benzinestations, industriële complexen, privéwoningen en appartementen.

Belloy Elektrotechniek

Drevendaal 40 -2860Sint-katelijne-waver

De afdeling middenspanning is nog steeds de core business van het bedrijf met vaste ondersteuning van de metaal afdeling. Onder inrichting verstaan wij alle laagspanningswerken in nijverheidsgebouwen & winkels.

Ocb Vzw – Controle En Veiligheid

Koningin Astridlaan 60 -2550Kontich

Als keuringsorganisme staat OCB in voor uw veiligheidscontroles in de domeinen elektriciteit, hefwerktuigen en milieu.

Plumco

Langestraat 115 -9150Kruibeke

Plumco, leverancier in ecologisch verantwoorde installatechnieken voor bio-ecologisch bouwen en wonen. Verwarming, vantilatie, airconditioning, sanitair, zonneenergie en waterbehandeling.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Centrale Verwarming Van Herck

Blauwesteenstraat 77 -2550Kontich

De afdeling "technics" richt zich op automatisatie en engineering.De elektrische borden worden in eigen atelier samengesteld en getest.Software op maat voor PLC en LON toepassingen.

Varda

Adolf Greinerstraat 12 -2660Antwerpen

Sinds haar ontstaan heeft Varda projecten uitgevoerd in onderwijsinstellingen, sporthallen, administratieve gebouwen, industrie en grootwinkelbedrijven, die een waarde toevoegt bij de eindgebruikers, architecten, adviseurs, installateurs en gemeenten