U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Meplapack

Harensesteenweg 486 -1800Vilvoorde

Vaten verpakking algemeen reiniging industrie koolstofdioxide stralen vuilniskokers reinigingen vloeren industriele reinginging natuursteenvloeren polijsten verpakking elektronica verpakking voeding vulmateriaal tonnen netverpakking pallettisering afval

Gecor

Titiaanstraat 49 -1000Brussel

Diversey Belgium

Haachtsesteenweg 672 -1910Kampenhout

Bij Diversey is het ons doel om een ​​groeiende wereld te beschermen met duurzame oplossingen die de voedselveiligheid en beveiliging verbeteren en het creëren van een schonere, gezondere omgeving en het beschermen van uw bedrijf tegen schade.

Sew-eurodrive

Evenementenlaan 7 -3001Heverlee

SEW-EURODRIVE is marktleider op het gebied van aandrijftechnologie. Het productassortiment omvat motorreductoren, frequentieregelaars en aandrijfoplossingen.

Winterhalter

Schaarbeeklei 638 -1800Vilvoorde

Exclusief invoerder van professionelevaatwasmachines "Winterhalter" voor dehoreca-,grootkeuken-,bakkerij- enslagerij sektor. Specialist in het wassenvan glazen.ELIONA:Ontwikkeling en fabricatie van industriële was- en drooginstallaties