U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Dilsen-stokkem

METES-METECH is een vertrouwde leverancier voor diverse industriële apparatuur. Voor onze partners in diverse industrieën produceren wij allerhande plaatwerkproducten.

Total Safety Systems

Meerkensstraat 61 -3650Dilsen

Total Safety biedt een volledig assortiment industriële veiligheidsdiensten aan.Bij ons ben je zeker van kwalitatieve en kostenefficiënte oplossingen die een veilige en gezonde werkomgeving garanderen.

G.w.k.

Kantonsweg 120 -3650Dilsen-stokkem

Kiezen voor G.W.K. biedt u zekerheid over een correcte en stipte dienstverlening, met respect voor de wensen van de klant. Goede service dragen wij hoog in het vaandel. Flexibiliteit en knowhow zijn dan ook onze sterkste troeven.

Climatrix

Boslaan 63 -3650Dilsen-stokkem

Climatrix staat voor een innovatief concept, ontwikkeld met de steun van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie), waarmee het perfecte binnenklimaat wordt verkregen. De combinatie van verwarmen én koelen via de vloer.

Actoma

Energielaan 27 -3650Dilsen-stokkem

Capax En Co

Rijksweg 437a -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen

Energielaan 11 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de straaltechnieken `droogijsstralen` en `zandstralen onder lage druk`.

Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.