U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltralight

Diebeke(sch) 2 -9500Geraardsbergen

Eltralight is een groothandel in elektrisch installatiemateriaal. Dat gaat van verlichting (armaturen en lampen), kabels, domotica en automatiseringen tot huishoudelektro (zowel wit- als bruingoed). Energiebesparende producten.

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Alter-eco

Binnenstraat 8 -9420Erpe-mere

Reeds meer dan 15 jaar een belangrijke leverancier van een totaalprogramma: veiligheidskasten, gasflessenbergingen, werkplekafzuiging en ventilatie, opvangbakken, alle inkuipingen binnen zowel als buiten, containers, absorptiematerialen ...

Phibo Industries

Nieuwe Pontstraat 23 -9600Ronse

Phibo Industries, opgericht in 1988, is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging

Clivo

Brakelsesteenweg 627 -9400Ninove

Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen