U zocht op: industriele herstellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Tytgat Pieter

Bedrijfsstraat 3 -3500Hasselt

Smets Motoren

Bedrijvenstraat 5835 -3800Sint-truiden

Kwaliteitsrevisies van dieselmotoren met certificaat. Revisie van industriële dieselmotoren, herstelling van injectiepompen, ook common-rail en EDC,Cummins, Hatz, Deutz,Caterpillar, Perkins,

Briers Jos Naaimachines

Onze-lieve-vrouwstraat 14 -3580Beringen

Bij ons vindt u huishoudelijke én professionele naaimachines op maat van uw behoeften. Daarnaast bieden wij u ook cursussen aan om snel op weg te zijn met uw machine.

Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Uygun Mehmet

Sint-barbaraplein 4 -3550Heusden-zolder

Memtech biedt een deskundige service van bestelling tot levering met gratis offertedienst. Dit alles maakt van Memtech de leverancier bij uitstek voor industrieel onderhoud.

Revisiebedrijf Claes & Zonen

Industrielaan 17 -3800Sint-truiden

Claes Revisie, voor het reviseren van al uw dieselmotoren! .:: Claes Revisie ::. Fuelpomp, brandstofpomp, kraftstofpumpe, opvoerpomp, wasserpumpe, water pumps, pompes a eau, ölpumpe, oil pumps, pompe a huile, olie pomp, abgaskrümer,