U zocht op: industriele producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Boma

Noorderlaan 131 -2030Antwerpen

De specialist voor de professionele schoonmaak.

Ktba Belgium

Straatsburgdok-noordkaai 33 -2030Antwerpen

Het World of Compliance-concept van de People in Food Group biedt u wereldwijd unieke, hoogstaande, internationale dienstverlening op gebied van industriële voedselveiligheid, compliance en opleidingen..

Cleantech

Nieuwelandenweg 40 -2030Antwerpen

Soms volstaan de normale tankreinigingsprocedures niet om off-hire tankcontainers klaar te maken voor hergebruik. Sommige producten zijn gewoonweg niet oplosbaar in water of chemicali?n en dienen manueel verwijderd te worden.

Rpc Promens Innocan

Vosseschijnstraat Kaai 192 -2030Antwerpen

Ongeëvenaarde innovatie van kunststoffen voor de industriële en gespecialiseerde markt.Plastiek kunststoffen op maat voor de industrie die voldoen naan nauwkeurige productvereisten en merkdoelen. Verpakkingsmateriaal van kunststof.

Colombus - Htc

Scheldelaan 373 -2030Antwerpen 3

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home

Linacold

Successiestraat 13 -2030Antwerpen

Linacold BVBA uit Antwerpen is uw expert voor alle mogelijke koeltechnieken. Of het nu gaat om een degelijke koel- of vriescel, een stijlvolle koeltoog of duurzame airconditioning, wij kunnen dit allemaal zonder probleem voor u verzorgen.

Roosjen

Asiadok-oostkaai 28-29 -2030Antwerpen

Roosjen nv is een gespecialiseerd technisch bedrijf in Antwerpen Belgie en levert vele industriele toepassingen zoals metaaldetector, magneten, buizen, kleppen en flexibele slangen, u vindt bij ons alle voorkomende industriele toepassingen

Kenis Service

Ouland 9 -2030Antwerpen 3

Gespecialiseerd in nieuwbouw, ontwikkeling en reparaties van vacuüm-drukinstallaties voor de cleaning sector, richten wij ons zowel op particuliere als industriële toepassingen

Govaerts Elektro 2000

Mexicostraat 9 -2030Antwerpen 3

Verdeler van alle elektrisch installatie materiaal voor huishoudelijk industrieel gebruik als voor de scheepvaart. Specialisatie verlichting, verwarming, verluchting, domtica, immotica, videofoon, parlofoon, eib met ruime keus in de toonzaal.

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen