U zocht op: industriele producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rexel Herentals

Toekomstlaan 41f -2200Herentals

Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt. In ons indrukwekkend productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch ...

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Speculaasje Heyns

Bovenrij(hrt) 50 -2200Herentals

Dkvl

Hoogton(ndw) 31 -2200Herentals

Solar Access

Noordervaart 33 -2200Noorderwijk

SolarAccess is een internationaal opererende aanbieder van hoogwaardige industriële zonnestroomsystemen.Inmiddels produceren meerdere duizenden zonnestroomsystemen van SolarAccess dagelijks duurzame elektriciteit aan het net.

Adinex

Brouwerijstraat(ndw) 11 -2200Herentals

Adinex NV is een spin-off bedrijf van de K.U.Leuven dat is ontstaan vanuit de onderzoeksgroep explosieveiligheid van het departement Werktuigkunde.

All Clean Thys

Lavendelweg(hrt) 11 -2200Herentals

Eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak van woningen, kantoren, magazijnen, scholen, overheidsbedrijven,...

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals