U zocht op: industriele producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Rexel Turnhout

Parklaan 42 -2300Turnhout

Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt. In ons indrukwekkend productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch ...

Surface Treatment

Grotenhoutlaan 1 -2300Turnhout

Surface Treatment brengt diverse coatings aan op allerlei metalen (met name aluminium) producten, van seriewerk voor bijvoorbeeld de automobielindustrie of de Euro, tot unieke enkelstuks voor zeer geavanceerde toepassingen.

Wijnen

Noord-brabantlaan 12 -2300Turnhout

Bent U op zoek naar professionele schoonmaakproducten, een mobiele raamwasinstallatie, een industriële of huishoudelijke stofzuiger? Wijnen beschikt over een volledig assortiment professionele schoonmaaktools voor elke professional.

Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Dekimo

Slachthuisstraat 112 -2300Turnhout

Dekimo Experts: Uw adviespartner in high-tech engineering

Dafra Pharma

Slachthuisstraat 30 -2300Turnhout

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Van De Vliet A.e.

Industriedijk 14 -2300Turnhout

AE Van de Vliet is gespecialiseerd in mobiele weegtoestellen en weegbruggen!

L Saccol

Bremheidelaan 12 -2300Turnhout

Saccol L.nv is een spuitgietbedrijf van thermoplastische kunststoffen met een grote technische kennis van o.a. omspuiten.