U zocht op: industriele producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Anbeko

Saffierstraat 195 -2600Antwerpen

Anbeko is de verdeler van boenwassen en alle restauratieproducten in Berchem zoals: politoer, bladgoud en zilver, leder cosmetica, schuurmaterialen, industriele afwerkingsproducten.

Linde Gas Belgium

Borsbeeksebrug 34 -2600Antwerpen

Industriële en speciale gassen(Stikstof, zuurstof, acetyleen, argon,CO2, waterstof, helium en mengsels)in cilinders en in bulkToepassingen in metaal, voeding,chemie, labo en milieuBallongas-Droogijs

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Olympus Belgium

Uitbreidingstraat 80 -2600Antwerpen

Olympus provides an industry-leading portfolio of innovative test, measurement, and imaging instruments.

Cws Workwear Belgie

Berchemstadionstraat 78 -2600Antwerpen

Initial Textiles, de toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van textiel, ziekenhuishygiëne en sanitaire hygiëne voor bedrijven.