U zocht op: industriele producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Delta Sol

Iz Robert Dansaertpark 13k -1702Groot-bijgaarden

Delta Sol bvba: uw specialist in industriële reinigingsproducten.

Diversey Belgium

Haachtsesteenweg 672 -1910Kampenhout

Bij Diversey is het ons doel om een ​​groeiende wereld te beschermen met duurzame oplossingen die de voedselveiligheid en beveiliging verbeteren en het creëren van een schonere, gezondere omgeving en het beschermen van uw bedrijf tegen schade.

Presa

Brusselsesteenweg 558 -3090Overijse

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Hutrade

Avenue Franklin Roosevelt 104 31 -1330Rixensart

Hutrade uw partner voor : bijtmiddelen, onvettingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen, afbijtmiddelen, enz.

Es-sence

Kellenborrestraat 11 -1560Hoeilaart

ES-SEnCE bvba is a Belgian enterprise offering (Interim) Management Services and Outsourcing Solutions to the Process Industry (Environmental, Bio-based, Chemicals, Renewables, Fuels, Food...), the Utilities Industry (Power, Renewables...) and...

Barentz

Excelsiorlaan 7 -1930Zaventem

for over half a century Barentz sets the standard in the distribution of specialty and commodity raw materials for the industry, ranging from food to pharmaceutical and from animal nutrition to industrial applications.

Galco

Carton De Wiartlaan 79 -1090Jette

Dehon Distributeur de fluides frigorigènes pour le froid et la climatisation, produits bactéricides et nettoyants pour les installations frigorifiques, laboratoire d'analyse des gaz. Dehon Distributeur de fluides frigorigènes pour le froid et la cli

Basell Polyolefins Company

Woluwedal 26 -1932Sint-stevens-woluwe

We participate in the entire petrochemical value chain, from refining to specialized petrochemical product end uses.

Chemogas

Westvaartdijk 85 -1850Grimbergen