U zocht op: industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Yvo Dierckx

Oever 11 -2550Kontich

Reinigen, verwijderen, opvullen mazouttanks met wettelijk attest! Geen verrassingen- Vaste prijs!

Cat Pumps International

Heiveldekens 6a -2550Kontich

CAT PUMPS is the world Leader in triplex high pressure piston and plunger pumps and custom pumping systems World Leader in triplex high pressure pumps-CAT PUMPS

Gf Cleaning & Facility Services

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Group-f Cleaning & Facility

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaakfirma Group-f in Herent, bij Leuven, houdt niet alleen uw woning, ramen, kantoor, appartementsgebouw, studentenhuis of ondergrondse parking schoon, we gaan ook prat voor een brandschone service aan onze klanten!

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Textielreiniging Camelia

Ooststatiestraat 132 -2550Kontich

Met wassen, drogen en strijken van kleding, gordijnen en tapijten is Textielreiniging Camelia dus aan zijn 3de generatie toe. Op die manier kunnen wij onze klanten, zowel particulieren als horecazaken en bedrijven, meer dan 75 jaar ervaring bieden.

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

Verdela

Duffelsesteenweg 184 -2550Kontich

Bij Verdela kan u terecht voor informatie over kachels, haarden, schouwen en sierschouwen. Verdela levert niet alleen toestellen, wisselstukken en toebehoren, maar geeft tevens advies bij het maken van de juiste keuze van toestel

Klimaplan

Blauwesteenstraat 83 -2550Kontich

Welkom bij Klimaplan, uw specialist in warmtepompen

Brolan.be

Satenrozen 6a -2550Kontich

Vojtec

Duffelsesteenweg 155 -2550Kontich

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.