U zocht op: industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dyco

Emiel Vanderveldestraat 19 -8200Brugge

Dyco - fashion agents FASHION AGENTS CHOOSE YOUR LANGUAGE ____________________________________________________

Immo Sint-michiel

Grasdreef 6 -8200Brugge

Wasserij Sint-Michiel is al decennia lang een trouwe partner van hotels en restaurants voor het industrieel reinigen van hun tafel- en bedlinnen. Ook bieden wij huurlinnen aan voor zowel restaurants als hotels.

Dar Quicke Edward

Legeweg 299 -8200Sint-andries

Ruimdienst Quicke heeft ruim 50 jaar ervaring, en is een erkende OVAM-ophaler. Wij komen langs voor het ledigen van alle mogelijke putten. Zonder het opbreken van vloeren ontstopt en reinigt Ruimdienst Quicke afvoerbuizen, keukenafvoeren, enz ..

Wasserij-stomerij Sint-michiel

Grasdreef 6 -8200Brugge

Wasserij Sint-Michiel is al decennia lang een trouwe partner van hotels en restaurants voor het industrieel reinigen van hun tafel- en bedlinnen.

Dekeyser Cleaning

Zandstraat 450 -8200Brugge

Al sinds 1954 staat het familiebedrijf Dekeyser paraat voor het ruimen en reinigen van beerputten, septische putten, regenwaterputten, vetputten, pompputten,

De Brugse Algemene Bouwonderneming

Peter Benoitlaan 53 -8200Brugge

BABO nv heeft over haar jarenlange rijke geschiedenis een indrukwekkend portfolio aan projecten en referenties opgebouwd. Haar hoogstaand kwaliteitsimago vinden we zowel in de BABO Bouw als in BABO Interieur activiteiten.

Aneca Services

Lieven Bauwensstraat 27 -8200Brugge

ANECA SERVICES nv is een dienstverlenend bedrijf. Bij ons kan je terecht voor de huur van allerhande matten, mops (zwabbers) voor de vloerreiniging en apparaten voor de hand- en toilethygiëne, alsook voor de reiniging van alle ameublement ...