U zocht op: industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Boss Cleaning

Afrikalaan 295 -9000Gent

BOSS Cleaning bestaat al meer dan 13 jaar. Mustafa Kaya startte de onderneming onder de noemer Belgische Onderneming voor Schoonmaak Services, B.O.S.S. Vandaag is de term BOSS een gevestigde waarde, onder de noemer BOSS Cleaning.

Industrial Cleaning Company

Daniël Kinetstraat 50 -9000Gent

Alle straal- en schilderwerken verzorgt ICC snel en nauwkeurig. We behandelen elk voorwerp en alle materialen. Dit doen we zowel in onze gespecialiseerde ateliers als op elke andere locatie in België en Europa.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Industrial Maintenance Company

Wondelgemkaai 8 -9000Gent

De Zaman groep is al meer dan 50 jaar de specialist in verwarming, koeling, verluchting, onderhoud en gebouwenbeheer. Met ruim …..... werknemers verspreid over 3 bedrijven verzorgen wij HVAC installaties over gans België.

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Artega Activ

Drongensesteenweg 4 -9000Gent

General Industrial Assistance Cataro

Wiedauwkaai 52 -9000Gent

Gia Cataro is ontstaan in 1984 en uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf actief in de industriële reiniging. Als onderdeel van de XL Service Group of Companies, is dit Gentse bedrijf een begrip geworden in zijn sector.

Adec Bouwchemie

Griendeplein 4 -9000Gent

Adec Bouwchemie is d? specialist in het leveren en plaatsen van industri?le kunststofvloeren van een hoogwaardige kwaliteit

Christeyns

Afrikalaan 182 -9000Gent

Efficiënte detergenten, desinfecterende middelen en apparatuur voor industriële wasserijen en textielreinigers.

Cleaningland

Eedverbondkaai 242 -9000Gent

Hayri Funderingstechnieken

Emilius Seghersplein 3a -9000Gent

H.F.T. gcv, een onderneming gelegen in Gent, is actief met het uitvoeren van onderschoeiingswerkenafbraakwerkenberlinerwandenbouwput maken

Dufam

Vliegtuiglaan 5 -9000Gent

Dufam, een handelsnaam met heel wat specifieke activiteiten, een bedrijf die zich vooral focust op manuele ontmanteling van gebouwen en totale afbraakwerken zoals, appartementen, loodsen, woningen en industriële gebouwen.

De Schoonmakerij

Sluizeken -9000Gent

In Gent en Antwerpen zoeken we voor jou een geschikte poetshulp in het huishouden. Dit doen we snel en we werken dus niet met een wachtlijst.

Coor Service Management

Pantserschipstraat 181 -9000Gent

Coor Service Management is the Nordic region's leading service management company. We manage, develop and make service functions more efficient so that our customers can focus on what they do best.

Tytbouw

Schaliestraat 13 -9000Gent

Welda

Antwerpsesteenweg 949 -9000Gent

WELDA in Gent-Oostakker is al 40 jaar specialist op het gebied van hoog kwalitatief lasmateriaal, machines, gereedschappen, uitrusting en toebehoren.

Bostik Belux

Meulestedekaai 86 -9000Gent

Bostik Belux verkoopt lijmen en kitten die een bijdrage leveren aande vervaardiging van duizenden producten die iedereen dagelijksgebruikt.De belangrijkste peiler van de succesvolle marktbenadering is innovatiefdenken en handelen.

Arus

Brugsesteenweg 278 -9000Gent

Arus is een bouwbedrijf ten dienste van de particuliere klant, de gezinnen die op zoek zijn naar opwaardering van hun woning,en bouwer van een nieuwe woning

Tekbo Groep

Dahliastraat 20 -9000Gent

Als reinigings- en onderhoudsfirma is onze doelstelling steeds weer opnieuw te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen naar een perfect resultaat. Dagelijks steken onze medewerkers hun handen uit hun mouwen om u de perfecte service te gaan leveren.

Donsatelier

Afrikalaan 289 -9000Gent

H aring g no grid we provide the best seating solutions by bringing movement and variation to the workplace chair, office, movement, workplace, seating, design, ergonomic, environment, quality, capisco, convetio, credo, h03, h04, h05, h09...

Algemene Bouw Maes

Toemaattragel 1 -9000Gent

Algemene Bouw Maes nv, erkend als een volwaardig klasse 8-bedrijf, is actief in de algemene bouwsector. Haar hoofdkantoor is gevestigd in Gent waardoor dit de perfecte uitvalbasis is voor projecten in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en ...

Mijn Epb

Zeilschipstraat 10 -9000Gent

Moduul is een ervaren aannemersfirma in Gent. We verzorgen renovatieprojecten in de regio en luisteren daarbij nauwkeurig naar uw wensen als bouwheer. In overleg komen wij samen tot een planning en werken wij eventuele nieuwe ideeën uit.

Citynest

Kortrijksesteenweg 1004 -9000Gent

Het naar de hedendaagse verwachtingen instapklaar renoveren van stadswoningen met behoud van de sfeer en allure van weleer."

Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert

Ottergemsesteenweg 415 -9000Gent

CheckFlash De Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert N.V. is erkend in meerdere categorieën van klasse 8 en bestaat meer dan honderd jaar. Het verzorgen van een lange termijnrelatie met onze klanten is de kern van onze bedrijfsvisie. Een gezonde fin