U zocht op: info deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Easy Window

Kluitshofweg 12 -3960Bree

EASY WINDOW RAMEN & DEUREN IN PVC EN ALUMINIUM

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Broux-kiggen

Witte Torenstraat 21/25 -3960Bree

Broux-Kiggen Bree Broux-Kiggen Bree arduin graniet grafstenen deuromlijstingen natuursteenvloeren

Op T Roodt Bart

Grauwe Torenwal 8 0 01 -3960Beek

Wij zijn een professioneel bedrijf waarvoor u onder meer voor onderstaande diensten terecht kan: Ramen Deuren Rolluiken Poorten Zonweringen Vliegenramen

Jacky Aegten

Riekskensstraat 46 -3960Bree

Marmerwerken Peeters - Janssen

Tongerlostraat 27 -3960Bree

Graniet, Belgische hardsteen, Marmer, Composietsteen vloeren en wanden, trappen, vensterbanken en dorpels, stijlschouwen, inbouwhaarden Bodart & Gonay, aanrechtbladen

Vdb Veranda´s

Schutterijstraat 32 -3960Bree

Vetro

Rozenlaan 11 -3960Bree

Een uitgebreide collectie aan bekers, trofeeën en medailles kan je bij Vetro vinden!

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Wuco

Industrieterrein Kanaal-noord 1144 -3960Bree

Bij Wuco streven we naar het allerbeste. En dat verwachten we ook van onze medewerkers. Daarom zijn we ervan overtuigd: een rasechte metaalmeester ben je volgens ons niet zomaar.

Janssen Pac

Industrieterrein Kanaal-noord 1107 -3960Bree

Jeco

Industrieterrein Kanaal-noord 1138 -3960Bree

De laatste jaren is Jeco zich naast de montage van staalconstructies voor nieuwbouwprojecten tevens gaan richten op industriële renovaties en op het plaatsten van industriële bekledingen voor dak en gevel.

Franken Stefan

Bedrijfsweg 15 -3960Bree

DAKWERKEN FRANKEN STEFANGroot geworden door klein te blijven!

Mezo - Hout

Peerderbaan 96 -3960Gerdingen

Homepage Mezo-Hout zoekmenu Bree contact daktimmer deuren gevelbekleding ceder - meranti gevelbekleding-eternit gevelbekleiding-rockpanel gevelbekleding thermowood gevelbekleding-trespa golfplaten historiek isolatie keukendeuren knauf laminaten promo

Hsbb

Brugstraat 70 -3960Bree

Interesse in een lage-energie-woning of nul-op-de-meter? Kies dan voor houtskeletbouw door HSBB. In de loop der jaren heeft HSBB ruim 450 energiezuinige kwaliteitswoningen gerealiseerd.

Jacobs Interieur

Nieshofstraat 4 -3960Bree

Jaak Jacobs begon in 1978 met het uittekenen en maken van maatmeubels zoals keukens, badkamers en balies. Die ambachtelijke kwaliteit vindt u vandaag nog terug in de meubels van het bedrijf.

Das

Opitterkiezel 18 -3960Bree

DAS nv te Bree is de geschikte aannemer voor industriebouw, staalconstructies en industriële bekleding. DAS nv creëert de ruimte die u nodig heeft.

Madrico

Peerderbaan 113 -3960Bree

Ons metaalwaren-fabriek voert CNC draai- en freeswerken uit en maakt laswerken en lichte constructies.