U zocht op: informatie bureaus kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Trendwolves

Sassevaartstraat 46 -9000Gent

Focus Flanders Omnia Travel

Nederkouter 35 -9000Gent

FOCUS FLANDERS is de incoming/ DMC afdeling van OMNIA TRAVEL en is 100% eigendom van KBC Bank. Omnia Travel heeft reisbureaus in verschillende steden in Vlaanderen waaronder Brussel, Gent en Antwerpen.

Scelta Mobility

Hubert FrÈre-orbanlaan 91 -9000Gent

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een brede waaier aan diensten voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen.

Askit - Communications

Ham 175 -9000Gent

De activiteiten van Askit Communications zijn driedelig:Oorspronkelijk zijn we een telemarketingbureau. Hiervoor beschikken we over een uitgerust callcenter, gespecialiseerd in alle outbound telemarketing....

Acomet

Casinoplein 28 -9000Gent

Network Solutions - Original domain name registration and reservation services with variety of internet-related business offerings. Quick, dependable and reliable. Web Page Under Construction

Stigur

Sassevaartstraat 46 -9000Gent

Smart Travel

Keizer Leopoldstraat 1 -9000Gent

UNIGLOBE Smart Travel uit Gent: uw partner voor al uw zakenreizen, incentive reizen, events en vakantiereizen

Omnia

Nederkouter 35 -9000Gent

Omnia Travel, reisibureau met hoofdzetel in Leuven en vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Focus op persoonlijke en r-la-carte dienstverlening voor het bedrijfsleven op het vlak van zakenreizen, meetings, incentives, conferenties en congressen.