U zocht op: inrichting kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Corpus

Belseledorp 167 -9111Sint-niklaas

Horecamaterialen De Meester

Eeckelaerthof 6 -9111Belsele

Horecamaterialen De Meester NV te Belsele (vlakbij Waasmunster, tussen Lokeren en Sint-Niklaas) is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden.

Buro Project

Korte Keppestraat 9 -9320Aalst

Welzijn. Daar draait het om. Daar staat of valt het mee. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende, connecterende en inspirerende kantooromgeving

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Buro Tbi

Aalmoezenijestraat 7 -9860Oosterzele

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw kantoor, werkplek of magazijn. Wij zijn verdeler van merken zoals Haworth, Bralco, Actiu en klain. Indien u hiervoor interesse hebt aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Notenbaert

Kaarderslaan 7 -9160Lokeren

Of het nu gaat om een beursstand, een eye-catcher of een volledig nieuw interieur, PN biedt u een dienstverlening van concept tot realisatie. Dankzij de vormelijke en technische bagage is PN de geschikte partner om de meest gekke ideeën...