U zocht op: installaties verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Buytaert A.

D'helst 3 -9280Lebbeke

Wij staan ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit kan met installatie door onze gespecialiseerde teams, of u koopt de sanitaire artikelen bij ons en installeert zelf. Wij staan nadien ook ter uwe beschikking voor onderhoud en ...

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Weishaupt

Paapsemlaan 7 -1070Anderlecht

Weishaupt behoort tot de pioniers van de verbrandingstechniek.