U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tapigros

Mechelsesteenweg 279 -1800Vilvoorde

Interieuradvies is, in tegenstelling tot het cliché, meer dan alleen een paar kleuren combineren. Geen enkele smaak is dezelfde en geen enkel huis is identiek.

Q-gardens

Blockxstraat (jan) 14 -1800Vilvoorde

Curtains

Buyssestraat (cyriel) 1b -1800Vilvoorde

Aanbieder van interieur meubels en spullen.

Antoons Glas

Romeinsesteenweg 269 -1800Vilvoorde

U bent aan het bouwen of aan het renoveren, op zoek naar een specifieke beglazing voor uw interieur of buitenbeglazing? Wij zijn een gespecialiseerd glasatelier voor alle mogelijke glastoepassingen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Rideaupress

Willemsstraat (jan Frans) 91 -1800Vilvoorde

Rideaupress is gespecialiseerd in raamdecoratie:nieuw, elektrisch gestuurd én reinigingmet eigen confectieatelier en eigen plaatsingsdienst.

Technifix

Mechelsesteenweg 780 -1800Vilvoorde

Immo Dominique

Van Eyckstraat 43 -1800Vilvoorde

Met meer dan 20 jaar ervaring in het beheer van gebouwen in mede-eigendom en als immobiliën makelaar is Immo Dominique een gevestigde waarde in de regio Vlaams-Brabant en Brussel.

Orchis

Lange Molensstraat 27 -1800Vilvoorde

Orchis bvba, een secret garden aan de rand van de grootstad. Laat u verrassen door de veelzijdigheid aan bloemencreaties en decoratie-artikelen Orchis, Bloemen- en geschenkenzaak in Vilvoorde

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Efaflex

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren.