U zocht op: kamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Blok Security Mecanics

Herenthoutseweg 145 -2200Herentals

Blok Security is een klein bedrijf met uitgebreide mogelijkheden en dienstenOnze slogan is niet voor niets " veiligheid en comfort voor woning en bedrijf "Wij bieden u een gamma dat start met het bijmaken van een sleutel tot hetvervangen van...

Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Oostvogels Bart

Lange Eerselsstraat(hrt) 55 -2200Herentals

Clavi Trading

Lichtaartseweg(hrt) 25 -2200Herentals

Vlaamse Oliecentrale

Lierseweg(hrt) 310 -2200Herentals

Hoofdverdeler van Shell smeermiddelen, vetten en brandstoffen.

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

Ganzennest

Watervoort(hrt) 102 -2200Herentals

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Drisag

Diamantstraat 4-8 -2200Herentals

Al meer dan 50 jaar vervaardigen wij kantoor meubilair, een familiale Belgische onderneming ca. 50 medewerkers, daarnaast zijn wij bij uitstek een private label partner voor stoffering en metaal buis verwerking en finishing.

Skyworkers

Vennen(hrt) 5 -2200Herentals

Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Cramdalin

Leefdaalstraat(mrh) 14 -2200Herentals

PVC vloeren adviseert, verkoopt en plaatst reeds meer dan 15 jaar vakkundig PVC vloertegels. Ook voor de DHZ fanaat. Ideaal voor duurzame renovatie van zwaar belaste vloeren, garages, kelders, zolders, poolhouse, ed,.....

A.b. Ramen En Deuren

Herenthoutseweg(ndw) 214 -2200Herentals

Warning: main(includes/joomla.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/abramen/public_html/index.php on line 26 Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/joomla.php' (include_pat

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals

Dkvl

Hoogton(ndw) 31 -2200Herentals

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.