U zocht op: kamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Keukens Van Lommel

Hagelberg 13 -2250Olen

Keukens Van Lommel. Met een keuken van VAN LOMMEL in huis is het altijd feest achter het fornuis. Keukens Van Lommel: Home Keukens Van Lommel, keukens, dressings, bureauinrichting, bureau, badkamers, slaapkamers, toestellen

Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Digor

Hondsstraat 6 -2250Olen

Met een traditie in gevelwerken maken onze experten er een erezaak van om je het juiste advies in gevelwerken te geven. We laten je gevel er weer als nieuw uitzien door verschillende toepassingen.BETONBORINGEN zijn ook mogelijk

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.

Inbo

Hoogbuul 59 -2250Olen

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij actief in de schrijnwerkerij en interieurbouw van klassieke en hedendaagse interieurs.

Puritech

Lammerdries-oost 20 -2250Olen

PuriTech zag een kans in de concurrerende en groeiende internationale markt voor ionenuitwisseling voor een scheidingstechnologie voor vloeistofadsorptie.