U zocht op: kamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zaadhandel Nys

Biezenveld 6 -2460Kasterlee

Tuinaanleg tuinonderhoud aanleg onkruidbestrijding tuin decor

Meubelen Van Ballaer

Herentalsesteenweg 19 -2460Kasterlee

Via onze website willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf en de producten die wij aanbieden om uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer volledig naar uw wensen te kunnen inrichten.

Gilbert Bailloux - Claes

Biezenveld 4 -2460Kasterlee

Droomt u van een elegante vloer voor uw woning of terras, een prachtig parket of laminaat voor uw woon- of slaapkamer?Kom snel ons ruim assortiment aan vloer- en wandtegels, terrastegels, laminaat en parket ontdekken!

Ads

Poeleweg 65 -2460Kasterlee

Funky Food Factory

Pastorijstraat 23 -2460Kasterlee

Vanaf nu vind je onze cateringactiviteiten op deze website : Hapjesenco.be . Je vind hier een veel ruimer aanbod van warme & koude hapjes. Ook onze originele receptiebroodjes blijven natuurlijk present. Je stelt zelf online je menu samen, de ...

Guido Van Hemelen

Plaats 10 -2460Kasterlee

Van Hemelen G uit Lichtaart(Kasterlee) is uw vakman voor het plaatsen, herstellen en onderhoud van centrale verwarming en sanitair

Bro - Tec

Kastanjelaan 22 -2460Kasterlee

Bro-Tec is gespecialiseerd in de verkoop van verlichting, elektrisch installatiemateriaal en ventilatie. Op vlak van verlichting vormen we een professionele adviseur voor de renovatie en nieuwbouw van woningen en kantoren.

Electro Smets

Markt 9 -2460Kasterlee

electro, smets electro, smets electro kasterlee, kasterlee, huishoudtoestellen Electro Smets , elektrische huishoudtoestellen huishoudgerief, keukentoestellen, nieuwbouw, inbouwtoestellen, centraal stofzuigersysteem, servicedienst

De Casteleer

Pastorijstraat 38 -2460Kasterlee

Deze bed and breakfast is een prachtige locatie voor een vergadering of seminarie in een groene omgeving. Wij verzorgen uw koffiepauzes en indien gewenst een heerlijke lunch.

Bouwwerken Bosch

Tielensteenweg 66 -2460Kasterlee

Boa Interior

Kemelbeekstraat 15 -2460Kasterlee

Fortec

Zomerplein 6 -2460Kasterlee

Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.