U zocht op: kantoor huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

De Meeuw Verhuur België

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

Wilt u bouwsystemen huren in plaats van kopen? Ook dat is mogelijk bij De Meeuw building systems.

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Homepost

Kerkhofstraat 70 -2850Boom

Homepost is een Belgisch meubelverhuurbedrijfmet 20 jaar ervaring. Zou het niet aangenaam zijn om aan te komen in een volledig ingericht huis met meubelen naar uw smaak ?Waar u zich om niets zorgen hoeft te maken? Waar alles reeds voor u ge?nst...

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Auvipartners

Uyttenhovestraat 51 -1090Jette

Uw aangewezen partner voor het leverenvan audiovisuele ondersteuning tijdenseen meeting, presentatie, congres, kleinof groots evenement, beursdeelname,simultaanvertaling, interactieve stemronde,roadshow, videoconferentie, ...

Fountain Business Center

Cesar Van Kerckhovenstraat 110geb-5 -2880Bornem

Wij verhuren kantoren van 30m² tot 3000m² met centrale ligging te Brussel-Gent-Antwerpen. Lange of korte termijn voor starters en professionals. Ook opslagruimte of magazijn.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Aximas

Drukpersstraat -1000Brussel

Aximas Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed, kantoren, logistieke gebouwen, handelspanden en investeringseigendommen.in opdracht van eindgebruikers, projectontwikkelaars en investeerde

Regus Business Centers

Park Atrium, Rue Des Colonies 11 -1000Brussel

De Regus Group biedt bedrijven een slimme en eenvoudige oplossing voor de uitbesteding van werkplekken, waardoor de behoefte aan werkplekken kan worden bepaald door de zakelijke behoefte.Op dit moment is de Regus Group meer da

Burotel Belgium

Drukpersstraat 4 -1000Brussel

Volledig uitgeruste kantoren vanaf 12 500 bef/maand/310e postadres sociale zetels van vennootschappen telefoonpermanentie fax-dienst interactieve

Rob-units

Autostrade 17 -1840Londerzeel

Verhuur en verkoop van modulaire units, als tijdelijke oplossing tijdens verbouwingen

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Immo Csc

Vooruitgangstraat 323 -1030Schaarbeek

Blatter Data Systems

Gentsesteenweg 1269 -1082Sint-agatha-berchem