U zocht op: kantoor huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lijncom

Heusdenbaan 46 -9090Melle

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Turner & Dewaele

Bijenstraat 6 -9051Sint-denijs-westrem

Jouw bedrijfspand dynamisch verkopen?Pre-sale is een uniek verkoopconcept van Turner met zowel voordelen voor de koper als de verkoper!

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Computers And Communications

Ambachtsstraat 8 -9700Oudenaarde

DIAS is de afkorting van Digital Information and Archiving System. Het is een software oplossing voor het beheren en archiveren van documenten, workflow management en CRM.DIAS a product of Computers and Communications N.V.