U zocht op: kartonnage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


First Choice Consulting

Maastrichtersteenweg 243 -3500Hasselt

Qma , quality management advies, qma zonhoven, advies bureau zonhoven, advies buro zonhoven, stefanmathuvis, adviseur zonhoven, veiligheidssystemen, kwaliteitssystemen, iso9001, vca, haccp, brc, ifs, Quality Management Advies | Wie zijn wij?

Ramaform

Kiewitstraat 180 -3500Hasselt

RAMAFORM NV is al meer dan 25 jaar producent van stansvormen voor de grafische-, kartonnage-, automotive- en kunststofindustrie.RAMAFORM staat voor een kwaliteitsvol product, een snelle levertijd en een correcte prijs.

Conpax

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Conpax total packaging is met haar totale pakket aan machines, materialen en dienstverlening in staat om u altijd het beste verpakkingsconcept aan te bieden.

Converko

Hoekvijverslaan 33 -3500Hasselt

Produkten Bielen

Walenstraat 65 -3500Hasselt

Sinds 1960 focussen wij ons op onderhoud en hygiëne. De laatste jaren zijn wij verder gegroeid tot totaalleverancier voor alle sectoren, die behoefte hebben aan één leverancier die beantwoordt aan alle criteria.

Vrancken Lucien

Prins-bisschopssingel 62 -3500Hasselt

Transport algemeen verhuizingen verhuismateriaal verhuur vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer