U zocht op: kleinhandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veronove Group

Brusselsesteenweg 368 -9402Ninove

In ons rijk gevulde gamma vind je natuursteentegels, maar ook cementtegels en tegels voor badkamer en terras. Interesse? Kom langs in de showroom of neem rechtstreeks contact op!

Sermant

Sint-berlindisstraat 17 -9402Ninove

Sermant: Sermant: Gespecialiseerde gereedschapswinkel - Sermant is de specialist in de streek voor ijzerwaren, gereedschappen, machines, huishoudartikelen, drogisterijartikelen, bureelartikelen, beroepskledij, compressoren, verhuur tafelgerei en veil

Car Center Ninove

Brusselsesteenweg 229 -9402Meerbeke

Onze voornaamste activiteiten zijn de aan- en verkoop van tweedehandswagens en de verhuur van bestelwagens. Deze wagens zijn voornamelijk afkomstig van particulieren en worden steeds zorgvuldig gecontroleerd in onze werkplaats.

Demol - Ide

Edingsesteenweg 79a -9402Ninove

Doerama

Halsesteenweg 39 -9402Ninove

Vanderpijpen Electro - Market

Brusselsesteenweg 137 -9402Ninove

Vanderpijpen - Megagids. De electro-market van Ninove en omstreken. U vindt er elk electroproduct van A tot Z. Merkenaanbod: Liebherr, Wirlpool, Philips, Bauknecht, Niko, ... Vanderpijpen

U.s. Car

Brusselsesteenweg 380 -9402Ninove

Erica Garden

Brusselsesteenweg 622 -9402Meerbeke

Erica Garden is een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten. U vindt bij ons een uitzonderlijk grote voorraad aan tuinplanten, van klein rotsplantje tot grote solitairbomen.