U zocht op: koelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Isoglobe

Ambachtsstraat 5 -3590Diepenbeek

ISOGLOBE is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, door een mengsel van isolatieparels (EPS parels) en brandbestendige lijm in de spouwmuren te injecteren.

Nvk

Duifhuisweg 17 -3590Diepenbeek

Dienstencompagnie

Marktplein 30 -3590Diepenbeek

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques.

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Machiels Raf

Dorpheidestraat 134 A -3590Diepenbeek

W-bikes

Steenweg 14-16 -3590Diepenbeek

New Therm Service

Nieuwstraat 192 -3590Diepenbeek

Jodika NV richt zich tot de installateur en vakhandel met een kwalitatief en uitgesproken gammaEen gerichte verkoopsstrategie biedt ons de mogelijkheid elke klant een maximale service en prijsgarantie te verlenen.

Wim Claes Snel-transporten

Watertorenstraat 1a -3590Diepenbeek

Wim Claes snel-transporten is een groeiende onderneming die zich specialiseert in het transport van goederen.Kleine, snelle express-leveringen of grotere vrachten die vervoerd moeten worden.

De Zigeuner

Industrielaan 7 -3590Diepenbeek

Reizen De Zigeuner HomeSkireizenVerblijfsreizenMinitripsDagreizenContactinfoClassic/VIP coaches KerstmarktenFietsvakantiesReiskalenderReis in de kijkerFotoalbumNuttige infoReisvoorwaarden

Het Onderdelenhuis

Demerstraat 8 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis: De specialist in stofzuigerzakken Het Onderdelenhuis belgie, belgique, belgium, broodbakmachines, chonja, centrale stofzuiger, de jong, droger, diepenbeek, demerstraat, flipper, fietsonderdelen, fiets, giovanni, grooth