U zocht op: koelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Peeters Bakkerij- En Winkelinrichting

Industrieweg 8 -3620Lanaken

De firma is gespecialiseerd en deels producent van machines, ovens, koel- en vriesinstallaties, alsook kleinmateriaal voor de bakkerij. Ook een schrijnwerkerij afdeling die gespecialiseerd is in bakkerswinkels en zelfbedieningsmeubels.

Gobo International

Tongersesteenweg 53 -3620Lanaken

GOBO Transport- & Logistics is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1963. Naast het aanbod aan diverse diensten inzake transport, werden 35.000 m? multi-functionele opslag- en overslagmagazijnen gebouwd.

A.s. Metaalwerken

Europark 117 -3620Lanaken

A.S. Metaalwerken in Lanaken …Dé professional voor alle metaalwerken in en rond het huis en bedrijf

Marres Trading

Tongersesteenweg 2 -3620Lanaken

Kalimba

Bedrijfsweg 36 -3620Lanaken

- Kalimba Waterland BVBA, source d`eau très pure! - Kalimba Waterland - Waterkoelers - Watercoolers kalimba, waterland, lanaken, belgique, eau, l`eau, d`eau, minéral, refroidisseur, appareil réfrigérant, système, santé, bonne, bonne santé ...

Wijnands Bulk Care

Industrieweg 102 -3620Lanaken

Logistiek dienstverlener Wijnands Bulk Care te Lanaken is gespecialiseerd in los gestorte producten. Wij verzorgen vervoer, op- en overslag (in een van de warehouses) en verpakken of verwerken materialen.

Av Engineering

Rankenlaan 15 -3620Lanaken

Schatten en evalueren van onroerend goed

Adk Vloerafbouw

Commandant Giddelostraat 6 -3620Lanaken

Wij plaatsen zowel thermische als akoestische vloerisolatie.Om geluids- en koudebruggen te vermijden besteden onze vakmensen bijzonder veel aandacht aan een zorgvuldige plaatsing van de vloerisolatie.

Electro Peter Aerts

Europark 35 -3620Lanaken

Sinds 15 jaar staat Electro Peter Aerts (EPA) garant voor een kwaliteitsvolle, professionele service. In het begin hield EPA zich voornamelijk bezig met algemene elektriciteitswerken, later met airco en sinds enige tijd met plaatsen van zonnepanelen

A. Keulen

Tournebride 2 -3620Lanaken

Bij AKP Keulen in Lanaken kan je terecht voor een volledig vloerpakket op maat van jouw bouwproject. Van vloerisolatie en chape tot de gewenste afwerking met een keramische tegel, natuursteen, laminaat of parket.

Proffix Vakhandel

Oud Kantoorstraat 6 -3620Lanaken