U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cvt Products

Schommenstraat 11 -2250Olen

We zijn een dienstverlenend bedrijf dat al vele jaren actief is in de wereld van converting.Totale productie en verwerking van (zelf)klevende materialen, snijden van logrollen, (her)wikkelen van logrollen, vlakstansen, rotatiefstansen, lamineren.

Verbeeck. M. Plastics

Turfputten 3 -2250Olen

Welkom bij Verbeeck Plastics, de referentie voor de plastic verpakking van uw voedingsmiddelen! Door middel van meer dan 20 jaar ervaring, voortdurende innovatie en klantgerichtheid creëert Verbeeck Plastics de perfecte verpakking.

Nutripack Olen

Industrielaan 1 -2250Olen

Transbox is gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen en displays.Dit gebeurt door middel van het thermovormen van verschillende foliën (PVC, PS, PET,.) en bewerken van platen (PS, PLEXI, .) in transparant of een specifieke...

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

A. Van Looveren

Koning Boudewijnlaan 25 -2250Olen

Bij Containerdienst VAN LOOVEREN garandeert de zelfwerkende zaakvoerder dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, aan de voordeligste prijs.

Magrometal

Hoogbuul 55 -2250Olen

MAGROMETAL IS IN ALLE MARKTEN THUIS: VAN PARTICULIEREN TOT GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN. Magrometal doet ook herstellings- en aanpassingswerken en is VCA gecertificeerd

Magic Betting Casino

Industrielaan 3 -2250Olen

De referentie voor online games.

De Ceuster Recylcing

Hoogbuul 31 -2250Olen

De Ceuster Recycling verhuurt containers, van 12 ml tot 30 ml, voor alle doeleinden zoals bouwafval, restafval, steenpuin, plastiek, hout-tuin-groenafval, roofing, ... We verhuren onze containers zowel aan bedrijven als particulieren