U zocht op: kunststoffen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M.i.p.technics

Vaart 20 -2310Rijkevorsel

M.I.P. is dé leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen.

Somers

Ambachtsweg 9 -2310Rijkevorsel

Somers ramen en deuren is ontstaan uit een bedrijf dat in de jaren 70 begon met dakgootbekledingen en rolluiken. In 1989 werd er beslist om over te gaan naar de productie van kunststof ramen en deuren. En dit met groot succes.

Ecorub

Nijverheidsweg 7a -2310Rijkevorsel

Ecorub verwerkt versleten rubbers tot innovatieve en duurzame producten die lang meegaan. Zo verkleinen we onze consumptie en afval van materialen en dragen we bij aan een beter milieu

Spearpoint

Bergsken 7 -2310Rijkevorsel

Wij renoveren uw dak aan de hoogste kwaliteit, binnen uw budget.On Time.In Budget.

Schilderwerken Dekkers

Looiweg 133 -2310Rijkevorsel

Schilderwerken Dekkers staat reeds meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle afwerking.Sinds 1993 is Tim de drijvende veer achter het bedrijf.

Rik De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo