U zocht op: kunststoffen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Powerpack

Toekomstlaan 18 -2340Beerse

Powerpack producent van flexibele verpakking Powerpack producent van flexibele verpakking packaging emballaga verpakking,Afvalzakken,Garbage bags,sacs poubelles,Müllbeutel,bedrukte film,Printed film,film imprimé,bedrukte folie, zakken, Bags, sacs, Be

Den Draaier

Rouwbergskens 14 -2340Beerse

Stubbe bvba is uw partner voor draai-en freeswerk in metaal en kunststof. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de rode draad bij het ganse bedrijfsbeleid en in de relaties met medewerkers, cliënteel en leveranciers.

Interieur Studio

Lindenlaan 46 -2340Beerse

exclusieve keukeninrichting - badkamermeubelen - maatwerk Interieurstudio Hoskens: keukens en interieurs keukens, inrichting, fabrikant, renovatie, badkamermeubelen, lavabo, tabletten, werkbladen, natuursteen, kunststof, graniet, kantoorinrichting, b

Atka

Kongostraat 6 -2340Beerse

Atka is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral richt tot software automatisatie projecten in allerlei soorten industrie.

Ghiant Aerosols

Industrieweg 7 -2340Beerse

GHIANT is verkrijgbaar in meer dan 45 landen en vanwege de ervaring die is opgedaan door jarenlange ervaring met het maken van spuitbussen en formuleringen, voortdurende inspanningen om hoogwaardige en milieuvriendelijke producten te maken.

Diedak

Driesplein 40 -2340Beerse

Aurora Productions

Antwerpseweg 11 -2340Beerse

Aurora, gevestigd in Beerse, is al meer dan 8 decennia gespecialiseerd in het maken en verdelen van papierwaren en opbergsystemen die onderverdeeld zijn in 2 grote groepen: Aurora en Adoc.