U zocht op: kunststoffen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Vosschemie-benelux

Mechelsesteenweg 303 -2500Lier

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Vaneflon

Zwaarveld 12 -9220Hamme (vl.)

NULL

F. Cras

Grote Steenweg 32 -2550Kontich

F. Cras Welkom bij F. Cras Bienvenue chez F. Cras Willkommen bei F. Cras Kies uw taal Choisissez votre langue Wählen Sie Ihre Sprache Nederlands Francais Deutsch Web design by Pro Sight

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Dbp Plastics

Terbekehofdreef 25-29 -2610Antwerpen

We zijn een familiebedrijf, dat sinds 1935 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van een uitgebreid gamma aan kwalitatief hoogstaande kunststof producten met als doel het bewaren, verpakken en vers houden van voeding.

Apok

Oudestraat 11 -1910Kampenhout

APOK beschikt over een modern en geperfectioneerd machinepark voor de standaardproductie van koper, zink en aluminium dakgoten en buizen en de bijbehorende haken en beugels. Ook kan u bij ons terecht voor werfpompen, waterpompen en rioolreinigers.

Resiplast

Gulkenrodestraat 3 -2160Wommelgem

Met meer dan 40 jaar ervaring staat RP Industries met merken als Resiplast, Spetec, Polyac, Floors & More en Equisolum stevig aan de top in het produceren en ontwikkelen van kunstharsen en speciale technieken voor de bouwindustrie.