U zocht op: leverancier houten deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.

Buntinx

Beringersteenweg 128 -3520Zonhoven

Houthandel Buntinx verkoopt dakhout, vloeren, deuren, kasten, bangkirai terrasplanken, tuinhout, veluxramen, trappen, wand- en plafondbekleding,… en zorgt eveneens voor een professionele levering en/of plaatsing van deze producten.

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

Piet Luys & Partners Industriele Bouwonderneming

Centrum-zuid 2067 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys industriebouw.Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf. Wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook op lange termijn.