U zocht op: leveranciers beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

C En F Plantenadvies

Polendam 36 -2340Beerse

Verkoop/verhuur van plantenbakken voor kantoor. Vakkundige aanplanting in aarde- en hydrocultuur. Zijden planten. Maandelijks onderhoud... Vraag vrijblijvend ons deskundig advies voor uw interieurdecoratie.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Administri Consulting

Kerkstraat 11 -2500Lier

U kent ze zeker wel de cliche-uitspraken zoals “Had ik maar 48 uur in een dag” of “Als ik eens de tijd heb, dan”. U kan er zeker nog heel wat meer bedenken.Uw nevenactiviteit is onze core-business.We Know the Art of Assisting