U zocht op: leveranciers congressen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Aldhem Horeca Group

Jagersdreef 1 -2280Grobbendonk

Het Aldhem Hotel biedt volop mogelijkheden voor zakelijke gebruikers en bedrijven

Midnightcoffee

Timmerwerfstraat 1 -2000Antwerpen 1

Bruisend van ideeën en creativiteit met een stevige basis door jarenlange ervaring.

De Kasteelhoeve

Brasschaatbaan 28 -2960Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.

Vidi Square

Keulsebaan 47 -2243Zandhoven

De referentie in België voor al uw audiovisuele projecten.

Party & Dinner

Dynamicalaan 17 -2610Wilrijk (antwerpen)

Deliche A Party & Dinner Service Company Home EINDEJAARSFOLDER 2007 AAN TE VRAGEN VIA HET CONTACTSHEET OF TE DOWNLOADEN OP WWW.DELICHE.BE Homepagina Welkom bij Deliche Catering, A Party & Dinner Service Company! Een feest bij u thuis voor familie of

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Horta

Hopland 2 -2000Antwerpen

HORTA, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen, is een uitstekende plaats voor het brengen van allerlei evenementen: seminaries, congressen, jubilea, trouw -, personeels -, en nieuwjaarsfeesten, modeshows, voorstellingen, exposities, ...

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Novid

Herman De Nayerstraat 1 -2550Waarloos

Wij verhuren, leveren en installeren zowat alle soorten beeldschermen en geluidsapparatuur.Behalve jarenlange ervaring en kennis van zaken, is onze grootste troef ongetwijfeld creativiteit.

Slidedesigners

Wiekenstraat 32 -2160Wommelgem

Slidedesigners maakt commerciële, educatieve en wetenschappelijke presentaties in Powerpoint, Keynote of Flash voor multinationals, grote bedrijven en KMO’s, en verzorgt on-site presentatie-support op (internationale) meetings en congressen.

Administri Consulting

Kerkstraat 11 -2500Lier

U kent ze zeker wel de cliche-uitspraken zoals “Had ik maar 48 uur in een dag” of “Als ik eens de tijd heb, dan”. U kan er zeker nog heel wat meer bedenken.Uw nevenactiviteit is onze core-business.We Know the Art of Assisting