U zocht op: leveranciers elektrische verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

Thielemans Technics

Donkstraat(ram) 5 -2230Herselt

Uw partner in laadpalen, elektriciteit, bedrijfsautomatisatie en airco

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Sofil

Nijverheidslaan 15 -3290Diest

Aannemer, renovatiewerken, aanleg van parkings en opritten, schilder- en behangwerken, sanitair installateur.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Bg Electro

Pastoor De Herdtstraat 7 -2580Putte

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatiesBGelectro is synoniem voor installatie en levering van moderne elektrische installaties. Zowel residentiële als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouwprojecten en renovaties

E.l.c-s.v.c

Leuvensesteenweg 4 -3390Tielt-winge

ELC-SVC biedt u een ruim assortiment aan elektriciteitsmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, verlichting en zonne-energie.Wij helpen elke klant graag verder: particulieren, zelfplaatsers, installateurs, projectontwikkelaars, handelaars, ..

J. Cornelis

Mechelbaan 607 -2580Putte

De firma Cornelis NV, al ruim 40 jaar een gevestigde waarde in Putte, is een erkend installatiebedrijf op het vlak van elektriciteit, sanitair, verwarming en koeling. We verzorgen kleine en grote installaties, zowel particulier als industrieel.