U zocht op: leveranciers gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfresh

Ambachtsstraat 5 -2400Mol

Transfresh is ontsproten uit de distributieactiviteiten van de groothandel in bakkerijgrondstoffen Jan Gevers bvba. Transfresh verzorgt heden nog steeds alle leveringen aan het bakkerijcliënteel.

Gemini

Lieven Heerstraat 57 -2400Mol

Ons bedrijf legt zich ondermeer toe op doe-het-zelf-artikelen, tuinhout en andere producten en diensten die hiermee betrekking hebben. Hierbij wordt niet alleen professioneel advies gegeven, maar ook een klantvriendelijke service gewaarborgd.

Group Van Elsen Bvba

Gompeldijk 55 -2400Mol

een koerierdienst bedrijf dat al jaren bekend staat voor Nationaal expresvervoer en collivervoer.Wij vervoeren uw pakketten, documenten of allerlei colli. Wij doen zowel ophalingen als afleveringen.

Franken Agro

Postel 32 -2400Mol

Franken-nv is een gespecialiseerde firma uit Mol die zich bezighoudt met de teelt van graszoden, groenten en aardappelen. Op onze zandgrond kweken wij graszoden van een uitstekende kwaliteit om een prachtig gazon te verkrijgen.

Luma

Voortstraat 23 -2400Mol

LuMa wil zich onderscheiden van een doorsnee keukenbouwer.Als familiebedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke aanpak bieden en stellen we de klant centraal.

Belsec

Wolfsbos 5 -2400Mol

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen. Want uw veiligheid is onze zorg.