U zocht op: leveranciers hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Brico Belgium

Alfons Gossetlaan 46 -1702Dilbeek

Brico is de onmisbare partner van allepersonen die inrichtingsprojectenhebben voor hun woning of tuin.Brico, dat zijn meer dan 50.000referenties in verf, houtbehandeling,behangpapier, vensterdecoratie, deur-krukken, opberging, verwarming ...

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Europ Etal

Wijgmaalsesteenweg 1 -3020Herent

Europ Etal biedt een ruim assortiment aan van : warenpresentatie, winkelinrichtingen, interieurinrichting, etalageartikelen, etalagepoppen - bustes, kleerhangers, kapstokken, verpakkingen, draagtassen ...

Vandenhoeck

Bosstraat 87 -3060Bertem

Houthandel Vandenhoeck nv uit Bertem, Leuven is uw specialist voor al uw houtproducten en -soorten.Reeds decennia lang maken wij van hout ons vak.

Tedem

Putteveld 45 -1860Meise