U zocht op: leveranciers hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Rentokil Pest Control

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Belgisch marktleider in ongediertebestrijding - heeft service punten verspreid over het hele land en biedt zijn klanten een snelle en stipte bijstandservice om altijd en overal de bescherming van het milieu en de gebruikers te gar

Rentokil Hygiene

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Rentokil Experts in hygiene maakt onderdeel uit van Rentokil Initial, wereldwijd actief met 79.000 medewerkers in 49 landen en marktleider op het gebied van bedrijfshygiëne. Rentokil Initial staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige...

Rentokil

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Uitroeiing en preventie van ongedierte; ratten, muizen, vliegen, mieren, vlooien, wespen, muggen, kevers, krekels voorraadinsecten ... Ontsmetten van vuilniskokers. Ontsmetten en ontgeuren van lokalen.

Algemene Dakwerken Apers

Pierstraat 420 -2630Aartselaar

Dakwerken Apers is uw ideale partner bij zijn in dakwerken, dakrenovatie, leien, dakpannen en meer.

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Bozarc

Boomsesteenweg 41 -2630Aartselaar

BOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.